Slik lager du super enkel gjestemat til påsken

Vi ser hverandre sjeldnere og sjeldnere. Alle har det så travelt og det er ikke alltid enkelt å finne tid til hverandre.

Men nå er det snart påske, og det kan det være en god anledning til å invitere venner eller familie til en hyggelig kveld.

Heldigvis trenger man ikke å stå flere timer på kjøkkenet for å få til det. Sist vi hadde gjester valgte vi denne løsningen.

Vi laget et bugnende bord med masse godt, servert rett på bordet. Velg ut det du liker selv vi hadde blant annet:

ulike typer ost (brie, ridderost, Jarlsberg, camenbert, blåmuggost etc)
ulike typer pølser (chorizo, parmaskinke, spekemat)
oliven
nøtter
paprika
sukkererter
druer
syltetøy
kjeks (velg gjerne flere ulike typer)

Det ble utrolig hyggelig. Vi satt i flere timer rundt bordet og småspiste og koste oss. Da slipper du også å tenke på pynt på bordet. Maten blir pynt i seg selv.

Ingen trenger å være opptatt på kjøkkenet med å steke og koke. Alt kan gjøres klar før gjestene kommer, og det er hyggelig å kunne sitte sammen og ta seg god tid når man spiser.

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Bestilling av bok 4

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Well, I’ll try to make something that special for this celebration. It should be really impressive and I hope that we all would like it.