Flotte påskeegg med sjokolade som du enkelt lager selv

Påskeegg

Disse påskeeggene er perfekte å servere til påskefrokosten sammen med vanlige kokte egg i eggeglass. Gøy med en liten overraskelse når man ser hva som gjemmer seg under skallet!

Hjemmelagde sjokolade påskeegg

3-4 egg
Mørk og hvit sjokolade, ca 150 – 200 g av hver

Lag en åpning i toppen av egget ca halvannen cm stort, med noe spist. En spiss kniv eller en saks kan brukes.

Blås ut innholdet av 2-3 egg og skyll eggene med vann, la dem tørke.

Smelt hvit og mørk sjokolade i mikroovn og ha det i eggene skiftevis. Ha sjokoladen i et lite kremmerhus, eller sprøytepose da er det enklere å fylle egget. Etter de har stått noen timer i kjøleskapet er det bare å åpne og se hvordan de har blitt.

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Bestilling av bok 4

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Wow! That’s terrific! It could be really great to make it on the Easter. I guess that my kids would like it.