Dette brødet har bare 2 ingredienser og er ferdig på 1-2-3

Dette brødet er virkelig super enkelt!

Du trenger bare to ingredienser, det trenger ikke heving, og det er ferdig på under halvtimen, alt inkludert.

Det har en deilig smak av pesto, og er perfekt å lage som tilbehør til suppe, salat eller noe annet godt.

Vi har også flere ganger brukt det til kveldsmat med pålegg på.

Oppskriften gir ett brød.

Flettet pestobrød

1 pakke ferdig pizzabunn på rull (til firkantet pizza).

1 boks rød eller grønn pesto

Sett ovnen på 225 grader.

Rull ut deigen.

Smør pesto i ønsket farge, utover deigen.

Rull deigen sammen fra den lengste siden. Da får du en lang rull (akkurat som hvis du skal lage en rullekake.*)

Skjær rullen igjennom på langs med en skarp kniv. Da får du fine striper.

Legg de to lange remsene ved siden av hverandre og dra en og en remse over den andre, slik at du får en fin flettet krans.

Det er enklere enn det høres ut. 🙂

Plasser kransen på en bakeplate med bakepapir.

Stekes midt i ovnen ved 225 grader i 10 – 15 minutter eller til brødet er gyllent og gjennomstekt.

Egner seg godt til frysing.

*Info til mine danske læsere: Rullekake er roulade.

Du kan se en detaljert beskrivelse av hvordan du gjør det HER. (Spol frem til ca 1.40 for å se hvordan du ruller ut og bretter det sammen.)

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Bestilling av bok 4

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *