Lær å lage sjokoladesommerfugler

sommerfugler_3

Det kan se litt komplisert ut å lage sjokoladesommerfugler, men det er slett ikke så vanskelig.

Her får du de beste tipsene mine:

– Bruk non temp sjokolade. Det får du blant annet hos Cacas.no, traktøren og lignende. Non-temp sjokolade er enklere å jobbe med. Den stivner raskere, holder formen bedre, og den blir blank og uten skjolder.

– Start med å tegne opp sommerfugler på et ark. Du kan også bruke dette arket: Sommerfugler.pdf her har jeg tegnet sommerfuglene for deg.

– Legg en plastlomme over.

– Smelt sjokoladen. La den stå litt, slik at den ikke er for tynn.

– Sprøyt ut sjokolade over strekene.

– La sjokoladen stivne i kjøleskapet eller ved romtemperatur. Non temp sjokolade stivner ganske raskt, i løpet av et kvarters tid.

Da er det bare å pynte med sommerfuglene. Lykke til! 🙂

Her ser du videoen fra Kakekrigen.

I dagens dommertips viser Franciskas hvordan du kan lagre vakre sjokoladesommerfugler 🦋

Posted by Kakekrigen on Donnerstag, 16. Februar 2017

sommerfugler_1sommerfugler_2

Foto: Franciska Munck-Johansen

Følg gjerne Franciskas Vakre Verden på Facebook og Instagram for mer inspirasjon 🙂

Bestilling av bok 4

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *